غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

سرلشکر صفوی: جهان اسلام در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است

سرلشکر صفوی: جهان اسلام در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: جهان اسلام یکی از بازیگران نظام قدرت جهانی است که در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است و این سازه عظیم قدرت به برکت انقلاب اسلامی به خودباوری رسیده و برای تعیین سرنوشت خود در مقابل قدرت‌های سلطه‌گر به مبارزه برخاسته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از غرفه‌های ناشران داخلی و دانشگاهی بازدید کرد.

 

سردار صفوی با اشاره به اهمیت مقوله‌های فرهنگی در توسعه روابط کشور‌های اسلامی اظهار داشت: کتاب جدیدم با عنوان «ژئوپلیتیک و ژئواستراتژی جهان اسلام» از سوی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و همکاری مرکز آینده‌ پژوهی جهان اسلام منتشر شده و در این نمایشگاه عرضه شده است. جهان اسلام، یکی از بازیگران نظام قدرت جهانی است که در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است. این سازه عظیم قدرت به برکت انقلاب کبیر اسلامی ایران به خودباوری و خودآگاهی رسیده و برای تعیین سرنوشت خود در مقابل قدرت‌های سلطه‌گر شرق و غرب به مبارزه برخاسته است.

 

سردار صفوی ادامه داد: در این کتاب به تبیین و تحلیل عوامل ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک جوامع اسلامی به عنوان یک امت واحده و یک سازه فرهنگی و تمدنی بزرگ پرداختیم که یکی از مهم‌ترین مولفه‌های آن توسعه گردشگری به‌ویژه گردشگری فرهنگی مثل نمایشگاه کتاب است. یکی از بهترین کتاب‌هایی که تا به حال خوانده‌ام کتاب «صعود ۴۰ ساله» نوشته «محمدحسین راجی» و «سید محمدرضا خاتمی» است که البته در این کتاب هم درباره پیشرفت‌های فرهنگی و هنری مطلبی نوشته نشده است.

 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا بیان داشت: نشان دادن و آگاه کردن جوانان نسبت به پیشرفت‌های ایران اسلامی باعث می‌شود جوانان حس بهتری داشته باشند. مثلا خود من دانشجو‌ها را با استفاده از اردو‌های دانشجویی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس بردم که حدود ۴۰ درصد بنزین کشور را تامین می‌کند. زمانی که حجم کار و پیشرفت را می‌دیدند واقعا حیرت‌زده می‌شدند. این نشان می‌دهد که ما در روایت پیشرفت‌ها باید با تحرک بیشتری عمل کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار